Última hora!

[2]

Píndoles : presentacions, vídeos, material pedagògic, ...

Estrenem una nova secció al web de la biblioteca. Des d'ara, si has assistit a la biblioteca a qualsevol activitat duta a terme des d'aquesta, podràs trobar el material utilitzat a la nova secció del web "Píndoles".




Aquí trobaràs presentacions de llibres, unboxings de les novetats, dossiers del club de Lectura, etc. Et convidem a donar un cop d'ull.



Per inaugurar-la incorporem la presentació de llibres que fam ver sobre gènere, feminisme, violència envers les dones i sexualitat adolescents que vam presentar amb motiu del 25-N a varis grups del centre.




Us recordem que si us interessa cap d'aquests llibres els podreu reservar mitjançant el formulari de contacte de la pròpia web.


Bona lectura!


Píndoles : presentacions, vídeos, material pedagògic, ... Píndoles : presentacions, vídeos, material pedagògic, ... Reviewed by Anònim on 12/17/2020 Rating: 5

Cap comentari:

Soratemplates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-ZzySPAAvxlQ/XaHaddcg0WI/AAAAAAAAAGI/01cdodwouokbYiSNSRT9p-x0efvLf6CcwCLcBGAsYHQ/s1600/Banner%2Bqui%2Bsom.png] Author Name [biblioITEPA] Author Description [Biblioteca Institut Teresa Pàmies] Twitter Username [biblioITEPA] Facebook Username [none] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [biblioITEPA]

Instagram