Última hora!

[2]

Formació d'usuaris : web i inici de la primera Copa Pàmies

Aquesta setmana hem fet la presentació de la web i els serveis addicionals que ofereix la biblioteca, als quatre grups de primer d'ESO. Conjuntament, hem donat el tret de sortida a la primera edició de la "Copa Pàmies". És una competició que pren com a inspiració la Copa de les cases de Hogwarts, de la saga de llibres Harry Potter.



L'objectiu de la competició és acumular més punts que els altres grups. Els punts es guanyen per cada llibre que agafa en préstec l'alumnat d'aquell grup. Mentre que es poden perdre punts, si es tornen els llibres tard, o si es reben missatges de reclamació en aquests casos.

La classificació l'anirem actualitzat contínuament i es podrà seguir a la web de la biblioteca de la biblioteca. Us ho deixem a continuació, tot i que el podreu veure sempre a la part dreta del nostre web.


Formació d'usuaris : web i inici de la primera Copa Pàmies Formació d'usuaris : web i inici de la primera Copa Pàmies Reviewed by Carlos Ortiz on 11/09/2023 Rating: 5

Cap comentari:

Soratemplates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-ZzySPAAvxlQ/XaHaddcg0WI/AAAAAAAAAGI/01cdodwouokbYiSNSRT9p-x0efvLf6CcwCLcBGAsYHQ/s1600/Banner%2Bqui%2Bsom.png] Author Name [biblioITEPA] Author Description [Biblioteca Institut Teresa Pàmies] Twitter Username [biblioITEPA] Facebook Username [none] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [biblioITEPA]

Instagram