Última hora!

[2]

Presentacions de novetats : 1r d'ESO

Des de la biblioteca, aquest segon trimestre, estem fent presentacions d'algunes de les novetats més destacades que hem incorporat al fons de la biblioteca durant aquest curs.




Aquestes sessions s'estan fent a tots els grups de 1r a 3r d'ESO i tenen una hora de duració durant la qual l'alumnat baixa a veure els llibres, assisteixen a una presentació d'aquests per part del personal bibliotecari i tenen la possibilitat d'agafar aquests llibres en préstec o en el cas de que no estiguin disponibles, de reservar-los per quan els hagin retornat.

Tot just avui hem acabat amb els grups de 1r d'ESO i ja esta disponible la presentació per consultar. Ho podeu fer a aquest enllaç i també mitjançant el menú de la nostra web a la secció "Píndoles".


Bona lectura!
Presentacions de novetats : 1r d'ESO Presentacions de novetats : 1r d'ESO Reviewed by Anònim on 2/26/2021 Rating: 5

Cap comentari:

Soratemplates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-ZzySPAAvxlQ/XaHaddcg0WI/AAAAAAAAAGI/01cdodwouokbYiSNSRT9p-x0efvLf6CcwCLcBGAsYHQ/s1600/Banner%2Bqui%2Bsom.png] Author Name [biblioITEPA] Author Description [Biblioteca Institut Teresa Pàmies] Twitter Username [biblioITEPA] Facebook Username [none] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [biblioITEPA]

Instagram