Última hora!

[2]

Concurs efemèrides 2022

Una de les funcions que té la biblioteca, és la de convertir-se en un motor de la vida cultural del centre. Amb aquest objectiu, enguany encetem una nova línia de treball i un nou projecte: les efemèrides anuals.





Però com les efemèrides són per al creixement i gaudi de tota la comunitat educativa, no les volem triar nosaltres. Les volem fer participaves i festives. Les triareu vosaltres. I perquè participi el màxim número de gent, farem un sorteig entre tots els participants. 



Entre tots els que voteu les efemèrides, sortejarem aquesta fabulosa panera de llibres!

Com triar les efemèrides?

Només has d'entrar amb el teu correu a aquest formulari i triar les efemèrides que més t'agradin. No hi ha un límit màxim.


Com participar al sorteig?

Entre totes les efemèrides, amagada, existeix una pregunta que has de contestar per participar al sorteig. Marca "sí" i entraràs al llistat de participació.


Què inclou el premi?

Còmic manga, novel·la gràfica, literatura infantil, literatura juvenil, clàssic il·lustrat i un joc de taula.


Com pot saber si has guanyat?

El dia 2 de febrer (dimecres) a les 11:30 (pati), entre tots els participants, triarem a l'atzar el guanyador de la panera.
Concurs efemèrides 2022 Concurs efemèrides 2022 Reviewed by Carlos Ortiz on 1/14/2022 Rating: 5

Cap comentari:

Soratemplates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-ZzySPAAvxlQ/XaHaddcg0WI/AAAAAAAAAGI/01cdodwouokbYiSNSRT9p-x0efvLf6CcwCLcBGAsYHQ/s1600/Banner%2Bqui%2Bsom.png] Author Name [biblioITEPA] Author Description [Biblioteca Institut Teresa Pàmies] Twitter Username [biblioITEPA] Facebook Username [none] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [biblioITEPA]

Instagram