Última hora!

[2]

Memòria del curs 21/22

Arriben els últims dies del curs i nosaltres els estem aprofitant per enllestir alguns temes pendents. Un d'aquests és redactar i publicar la memòria de la biblioteca d'aquest curs. Podeu veure les estadístiques principals de la biblioteca a la infografia següent.



Aquest curs hem rebut gairebé 7400 visitants. Aquesta xifra inclou totes les persones que han entrat a la biblioteca (alumnat, professorat i PND) a fer ús d'aquesta. No inclou les persones que han entrat a la fora de l'horari de servei de la biblioteca.

Més de 300 persones han vingut a la biblioteca a demanar informació o ens han remés algun dubte sobre la biblioteca: cerca de títols concrets, dubtes ofimàtics, assessorament del Treball de recerca, etc. D'aquestes més de 300 peticions d'informació hem pogut resoldre satisfactòriament un 96,7%.

Hem realitzat més de 750 préstecs en els quals predomina la literatura juvenil (360) i altres formats (còmic manga, occidental i novel·la gràfica amb 255). La no-ficció suma 118 documents prestats, mentre que la literatura per adults es queda amb una xifra marginal de 19 exemplars prestats. Relacionat amb el servei de préstec, aquest ha rebut la petició de reserva de 162 documents. D'aquestes 162 reserves s'han fet efectives un 31,5%.

Finalment, durat tot aquest curs la biblioteca ha dissenyat i realitzar 67 activitats pedagògiques. Entre aquestes hi figuren presentacions de llibres a tot l'alumnat d'ESO, tallers del treball de recerca per l'alumnat de Batxillerat i Club de Lectura obert a tota la comunitat educativa.

El proper curs intentarem superar aquestes dades. Sense més, us desitgem un molt bon estiu i unes merescudes vacances.



 



Memòria del curs 21/22 Memòria del curs 21/22 Reviewed by Carlos Ortiz on 6/22/2022 Rating: 5

Cap comentari:

Soratemplates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-ZzySPAAvxlQ/XaHaddcg0WI/AAAAAAAAAGI/01cdodwouokbYiSNSRT9p-x0efvLf6CcwCLcBGAsYHQ/s1600/Banner%2Bqui%2Bsom.png] Author Name [biblioITEPA] Author Description [Biblioteca Institut Teresa Pàmies] Twitter Username [biblioITEPA] Facebook Username [none] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [biblioITEPA]

Instagram